Cum joci gratis la cazino online – ghid util pentru începători

în Timp liber

În 2022, ai posibilitatea să încerci gratuit jocurile preferate de cazino online – iată ce ai de făcut și care sunt avantajele jocurilor demo!

Top jocuri de cazino pe care le poți încerca gratis în 2022

Multitudinea de titluri disponibile pe platforma unui cazino online, dar și potențialul de a obține un câștig de milioane sunt elementele principale ce atrag noi participanți la jocurile de noroc în 2022. La acestea se adaugă și alte beneficii, importante mai ales pentru veterani – posibilitatea de a paria de pe mobil, serviciul de customer support, bonusurile oferite etc.

Însă, există și o categorie de pariori începători care doresc exclusiv distracția pe care o oferă jocurile de noroc, nu și riscurile asociate. Pentru aceștia, operatorii de cazino au găsit soluția perfectă – jocurile de noroc gratis. Iată ce titluri poți încerca fără niciun ban la cazino în 2022 și ce ai de făcut:

Jocul demo la cazino  – în ce constă și cum particip?

Orice client nou al unui cazino online va avea posibilitatea de a juca și gratuit. Tot ce trebuie să faci este să parcurgi formularul de înregistrare, să-ți confirmi datele personale și să treci de toate verificările suplimentare impuse de cazino – verificarea identității, a sursei fondurilor etc.

Odată ce documentele tale sunt aprobate, vei avea acces la toate funcțiile platformei respective fără nicio restricție, inclusiv la modul demo/freeplay al jocurilor preferate. Dacă ai un cont verificat, de aici, totul este simplu – trebuie doar să găsești categoria jocurilor care te interesează și să deschizi fereastra titlului preferat. Unele cazinouri îți vor face munca și mai ușoară și te vor întreba înainte să deschizi fereastra jocului ce mod de gameplay îți dorești – de exemplu, pe Vlad Cazino, vei vedea două clasificări la fiecare titlu – „joacă pe bani” sau „joacă de distracție”.

Deși unii operatori îți pot permite să joci gratis și fără să-ți faci cont, în majoritatea cazurilor, modul freeplay este destinat exclusiv clienților înregistrați.

Păcănele gratis

Nu mai este demult un secret faptul că jocurile de păcănele sunt cele mai populare pe plan global și alegerea nr. #1 a pariorilor români. Din acest punct de vedere, avem vești bune – toate cazinourile licențiate mari ca Superbet, Unibet, 888 sau Admiral te conectează cu sute de păcănele gratis pe platforma desktop sau direct din aplicația mobilă.

Poți să experimentezi cu numeroase genuri (păcănele cu fructe, Egipt, animale), dar și cu o listă extinsă de dezvoltatori de software, fiecare renumit pentru funcțiile sale bonus (păcănele EGT, păcănele NOVOMATIC etc.).

Pentru că vei juca în modul demo, nu există riscul de a pierde bani reali, dar nu poți nici să retragi câștigurile în bani reali. Așadar, gândește-te la păcănelele gratis ca la un pas intermediar, un exercițiu util care te poate pregăti mai bine pentru momentul în care decizi să aloci și un buget hobby-ului tău.

Jocuri de masă gratis

Dacă sloturile nu te atrag deloc, ci preferi jocurile de cazino bazate mai degrabă pe strategie, cunoștințe și pregătirea pariorului, poți încerca oricând jocuri de masă gratis ca video poker online, blackjack online, baccarat online sau ruletă online.

În acest caz, la mesele alese vei miza folosind credite bonus și nu vei juca împotriva unei persoane reale, ci împotriva cazinoului, rezultatele fiecărei runde fiind decise aleatoriu prin intermediul tehnologiei RNG (Random Number Generator). Deși aceste jocuri de masă online nu oferă aceeași atmosferă ca jocurile de cazino live, pot reprezenta, la fel ca păcănelele gratis, o unealtă de învățare pe care o poți folosi de câte ori ai nevoie, fără absolut niciun risc.

Ce jocuri de cazino nu pot fi încercate gratuit?

Din păcate, jocurile cu dealer live (ruletă live, blackjack live etc.) nu pot fi încercate în modul freeplay la cazinourile licențiate din țara noastră. Iar motivele sunt destul de evidente – jocurile live sunt transmise în timp real dintr-un studio luxos al dezvoltatorului și implică numeroase costuri (organizarea jocului, pregătirea dealerilor, salarii, chirii etc.).

De aceea, dacă vrei să-ți încerci norocul la ruletă live de la Evolution sau blackjack VIP, va trebui să investești mize în bani reali. Din fericire, și aceste jocuri sunt accesibile oricărui buget – există mese live la cazinourile din România unde poți juca și cu 5 RON.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*