liberinteleorman.ro

Medicul Sorin Chirea, șeful Secţiei Ginecologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Alexandria, INCOMPATIBIL

24 mai 2021

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a patru persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

CHIREA SORIN DAN – Şeful Secţiei Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, Judeţul TeleormanINCOMPATIBILITATE În perioada 01 noiembrie 2017-17 februarie 2019, simultan cu funcţia de Şef secţie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria a exercitat şi funcţia de administrator în cadrul a două societăţi comerciale, încălcând dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. g) coroborate cu dispoziţiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 96/2006.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sprijin financiar pentru fermierii din mediul rural

Următorul articol

Primăria Alexandria, DREPT LA REPLICĂ în numele unui angajat

Cele mai recente articole de Actualitate