Medicul Sorin Chirea, șeful Secţiei Ginecologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Alexandria, INCOMPATIBIL

în Actualitate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a patru persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010.

CHIREA SORIN DAN – Şeful Secţiei Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, Judeţul TeleormanINCOMPATIBILITATE În perioada 01 noiembrie 2017-17 februarie 2019, simultan cu funcţia de Şef secţie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria a exercitat şi funcţia de administrator în cadrul a două societăţi comerciale, încălcând dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. g) coroborate cu dispoziţiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 96/2006.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*