liberinteleorman.ro

Medalii strălucitoare pentru kaiaciștii de la Turnu Măgurele la Campionatele Naționale de primăvară kaiac-canoe juniori I

28 aprilie 2023

Primele curse desfășurate la Bascov (jud. Argeș) la Campionatele Naționale de primăvară kaiac-canoe juniori I au adus o salbă de medalii pentru CSS Alexandria, grupa de kaiac Turnu Măgurele.

Iată rezultatele înregistrate, în prima zi, de sportivii teleormăneni:- Nicușor Stoian, K1 – 200 m, aur;- Alina Popa, K1 – 200 m, aur;- Robert Voiculescu și Nicușor Stoian, K2 – 200 m, aur;- Alina Popa, K1 – 500 m, bronz;- Robert Voiculescu K1 – 500 m, argint;- Antonio Belu și Alexandru Smadici, K2 – 1000 m, bronz.

Bilanțul total, după prima zi, este de șase medalii, dintre care trei de aur, una de argint și două de bronz. De remarcat este că au fost obținute aceste rezultate în condiții meteorologice foarte grele, cu ploaie și vânt, unele medalii fiind cucerite chiar și când sportivii noștri au concurat pe culoarele de margine.

Tot la Bascov au continuat Campionatele Naționale de primăvară pentru juniori I la kaiac-canoe, competiție organizată sub egida Federației Române de Kaiac-Canoe. La probele de fond, sportivii noștri au urcat din nou pe podiumul de premiere astfel:- Robert Voiculescu/Puiu Merian/Nicușor Stoian/Antonio Puiu, aur K4;- Alina Popa, K1, bronz;- Alexandru Smadici, K1, bronz.

La probele de fond s-a concurat pe distanța standard de 4.000 metri. Cu aceste medalii, palmaresul CSS Alexandria, grupa kaiac CSS CSS Turnu Măgurele, a urcat, la această competiție, la un total de 9 medalii, dintre care patru de aur, una de argint și patru de bronz. Colectivul tehnic al grupei kaiac CSS Turnu Măgurele este format din Poncea Gabriel, Olteiu Gabriel Nicolae, Ciobanu Lenuța, Moraru Florian și Cristescu Florin.

În urma cumulului de puncte pe probe, CSS Alexandria s-a clasat, la această competiție, pe locul al doilea în clasamentul cluburilor, cu un total de 90 de puncte. Pe primul loc s-a clasat CSS Orșova, iar în spatele nostru au fost cluburi de tradiție ca Farul Constanța, Dinamo sau Olimpia București. La Bascov urmează, în aceste zile, Campionatele Naționale de primăvară la juniori II și cadeți.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

DREPT LA REPLICĂ – TR Administrare Imobile

Următorul articol

Un biciclist din Năsturelu, acroșat MORTAL de un șofer beat

Cele mai recente articole de Actualitate