Mecanicul Liviu Dragnea a dat în judecată Penitenciarul Rahova

în Actualitate/Actualitatea politică

Fostul președinte al Partidului Social Democrat, fostul președinte al Camerei Deputaților, ajuns reparator de bujii la Rahova – Liviu Dragnea nu poate sta după gratii fără să pună plăcuțe de frână, așa că a depus o contestație în instanță împotriva deciziei penitenciarului Rahova, care i-a retras dreptul de a munci la atelierul auto al închisorii. Sancțiunea i-a fost aplicată condamnatului la trei ani și șase luni de închisoare după interviul acordat fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, acum jurnalist la Realitatea Plus.

Acțiunea lui Dragnea a fost depusă, pe 27 august, la Judecătoria Sectorului 5. Potrivit portalului instanţelor, cererea se va judeca pe 8 septembrie 2020, atunci când vom ști dacă Dragnea mai poate obține zile libere făcând pe mecanicul în garajul de la Rahova.

Reamintim că Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii, iar primul loc de muncă a fost la Secţia Auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Liviu Dragnea a ajuns pe nedrept, mecanic în penitenciar, din cauza unora orbiți de ură ca și autoarea articolului. Acest „mecanic” a vrut ca Romania să fie o țară liberă si nu o colonie. Când pensiile și salariile erau mărite, iar băncile și multinaționale urmau să plătească impozit, când fermierii primeau subvenții și produsele românești trebuiau promovate, voi cei cu suflete otrăvite, chemați oamenii în stradă. Acum, când haosul general ne-a învăluit precum ceața, sunteți parcă sedați. Sau asta ați dorit ? Vă detest pentru răutate, iar domnului Dragnea îi doresc sănătate și curaj. Trecerea timpului, va scoate adevărul la iveala.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*