liberinteleorman.ro

Marius Nica nu a trecut testul pentru directorat

4 martie 2016

Monica Vasilescu

nicaLa sfârșitul lunii septembrie 2015, după plecarea din funcție (cu semnul întrebării) a preşedintelui director general al CAS Teleorman – Nicuşor Tiţa, a fost numit, temporar, până la ocuparea prin concurs a posturilor rămase vacante, dr. Marius Nica. A venit vremea concursului și singurul aspirant la acest post a fost actualul președinte interimar, cel care a mai gestionat banii Sănătății din Teleorman în trecut. Marius Nica nu a promovat, însă, examenul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, unitate care este nevoită să organizeze din nou concursul pentru toate cele 42 de posturi de președinte director general, fiindcă niciun candidat din țară nu a trecut testul.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rezultatele obținute la simularea Evaluării Naționale 2016

Următorul articol

Omul din spatele funcției – Comisarul șef Mihai Matei: ”Cu toate greutățile care sunt, aș merge pe același drum în Poliție!”

Cele mai recente articole de Actualitate