Marin Cune – o clonă de răpciune a PSD?!

în Actualitatea politică/Politica altfel

Monica Vasilescu

marin cuneLiberalismul este mult mai mult decât ceea ce vedem astăzi în interiorul PNL, este infinit mai mult decât ceea ce a făcut Marin Cune, dându-se adept al acestei idei politice. Marin Cune și alții ca el au adus blasfemie noțiunii de liberalism. La fel ca mulți alții, este un individ al găștii, care a țintit întotdeauna doar funcția plătită de stat, uitând să mai consulte ideologia lui Brătianu.

De fapt, ce ideologie, că tot ce l-a interesat din postura politică a fost să obțină postul de barosan și așa a ajuns să lucreze în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, fiind ulterior director al cabinetului Prefectului. Spre aducere aminte, tot Cune a reușit performanța de a intra în istorie cu cel mai scurt mandat de prefect: cinci zile. Acum, după o vreme de șomat în lux, liberalul s-a întors la prima dragoste: a revenit într-o funcție la DSP Teleorman.

Nu la fel de fidel îi este Cune culorii politice, fiindcă e rezonabil să mai stai, cu orice preț, doi-trei ani până la pensie la sânul unui partid care face legea de când a ieșit Teleormanul din Revoluție. În ultima vreme, a fost iepure pesedist și a bătut la poarta primarilor din zona Turnu Măgurele, orașul de baștină. A tot făcut pe colindătorul, dar necazul este că edilii nu prea ”au pus botul” și nu pricepem de ce. Oare și-au dat și ei seama că Marin Cune, liberalul cu renume, nu e altceva decât o clonă de răpciune a PSD?!

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*