Marin Cune – o clonă de răpciune a PSD?!

în Actualitatea politică/Politica altfel

Monica Vasilescu

marin cuneLiberalismul este mult mai mult decât ceea ce vedem astăzi în interiorul PNL, este infinit mai mult decât ceea ce a făcut Marin Cune, dându-se adept al acestei idei politice. Marin Cune și alții ca el au adus blasfemie noțiunii de liberalism. La fel ca mulți alții, este un individ al găștii, care a țintit întotdeauna doar funcția plătită de stat, uitând să mai consulte ideologia lui Brătianu.

De fapt, ce ideologie, că tot ce l-a interesat din postura politică a fost să obțină postul de barosan și așa a ajuns să lucreze în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, fiind ulterior director al cabinetului Prefectului. Spre aducere aminte, tot Cune a reușit performanța de a intra în istorie cu cel mai scurt mandat de prefect: cinci zile. Acum, după o vreme de șomat în lux, liberalul s-a întors la prima dragoste: a revenit într-o funcție la DSP Teleorman.

Nu la fel de fidel îi este Cune culorii politice, fiindcă e rezonabil să mai stai, cu orice preț, doi-trei ani până la pensie la sânul unui partid care face legea de când a ieșit Teleormanul din Revoluție. În ultima vreme, a fost iepure pesedist și a bătut la poarta primarilor din zona Turnu Măgurele, orașul de baștină. A tot făcut pe colindătorul, dar necazul este că edilii nu prea ”au pus botul” și nu pricepem de ce. Oare și-au dat și ei seama că Marin Cune, liberalul cu renume, nu e altceva decât o clonă de răpciune a PSD?!

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*