liberinteleorman.ro

Marin Almăjanu: ”A fost o intimidare fără precedent a cetățenilor din localitățile cu primari ACL”

Monica Vasilescu

marin almajanuImediat după închiderea urnelor, partidele politice din Teleorman au început calculele paralele și au urmărit cu interes ceea ce se transmite de la nivel național. Dacă la PSD era prezentă toată floarea cea vestită a partidului, la sediul ACL i-am găsit pe Marin Almăjanu și pe Teodor Nițulescu luând pulsul din secțiile de vot din județ, ce bătea un pic neregulat. În timp ce șeful PNL Teleorman, Marin Almăjanu, a ales să rămână să coordoneze totul de la birou, Teodor Nițulescu, mai impulsiv și cu spirit exacerbat de combatant, a plecat în localitatea Olteni, acolo unde s-au semnalat unele probleme. ”Avem o situație la Olteni. Am sunat personal la 112, am luat legătura cu Poliția și s-a deplasat un comisar la fața locului. Am înțeles că i-au prin punând ștampile pe buletinul de vot”, ne-a spus Marin Almăjanu.

Liderul politic a vorbit și despre estimările făcute de televiziunile centrale, care dau un procent de 32% pentru Klaus Iohannis, dar și despre scrutinul din județ: ”Procentul obținut de candidatul ACL este cel prognozat. Pe 2 noiembrie va fi mult mai greu, atât în Teleorman, cât și în țară. Procentul trebuie să ne mobilizeze. În Teleorman, a fost o zi extraordinar de grea, pe care o anticipam. Problemele au început de la președinții și locțiitorii de secții, care au fost cei stabiliți de către PSD. În cursul zilei de astăzi, au făcut tot posibilul să îngreuneze votarea în localitățile cu primari PNL și PDL. Am văzut oameni aduși la vot. La Buzescu, au adus la vot o bătrână într-un scaun cu rotile improvizat. Directorul DSP și cei de la CAS au făcut adrese către medicii de familie să nu elibereze adeverințe persoanelor care sunt cu handicap, decât în anumite condiții, fără să precizeze articolele din lege care să specifice așa ceva. Au fost echipaje de poliție, câte 5-6, în Moșteni, Botoroaga, Mereni, Buzescu… a fost o intimidare fără precedent a cetățenilor din localitățile cu primari ACL”.

”Eu nu comentez afirmațiile tovarășului Stuparu”

Întrebat despre atacurile repetate aduse de către secretarul general al PSD Teleorman, Timotei Stuparu, care a afirmat în această seară că, după alegerile acestea, atât el, cât și Teodor Nițulescu vor dispărea din peisajul politic teleormănean, Marin Almăjanu a declarat: ”Eu nu comentez afirmațiile tovarășului Stuparu”.

Almăjanu a făcut referiri și la primarii dezertori, 18 la număr, despre care a afirmat vehement: ”Nu am vorbit cu ei. La unii nu m-am așteptat. Cu mine au terminat, eu nu primesc pe niciunul înapoi”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Cum dracu isi permite Nitulescu sa spun asemenea prostii legat de Buzescu cand oamenii lui a carat oameni din Alexandria din zona 200 ? Cum dracu isi permite el sa spuna asemenea lucruri cand primarul de la Buzescu facea crize de nervi ca nu ii ieseau voturile si statea langa sectia de votare si el si oamenii lui cu BANII LA CIORAP (La propriu) ? Cum isi permite el sa spuna asemenea lucruri cand , cu o noapte inainte de alegeri masinile lui fugeau prin oras si prin judet carand materiale electorale ? si ma refer strict la toate masinile cu NDT si CRD ? Ce mama dracu asta chiar e nesimtit fura pe rupe si tot el are tupeul sa iasa in presa sa strige ca altii au furat

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Entuziasm în PSD Teleorman – Victor Drăgușin: “Dacă Dragnea zâmbește, e de bine!”

Următorul articol

Portret de fotbalistă: Andreea Nica

Cele mai recente articole de Actualitate