Marian Munteanu este așteptat la Alexandria

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

marian_munteanuPartidele mici încep să se mobilizeze în Teleorman pentru alegerile din 11 decembrie și își aduc oamenii de nivel național pentru a contribui la imaginea din teritoriu. După Bogdan Diaconu, de la PRU, care a venit în treacăt să le vorbească teleormănenilor la televizor și Clotilde Armand, care s-a întâlnit cu oamenii pe stradă, alt partid politic își așteaptă conducerea centrală.

Marian Munteanu este cel care va veni la Alexandria în perioada următoare pentru a cunoaște persoanele care vor lupta aici la scrutinul parlamentarelor pentru Alianța Noastră România. Binecunoscutul activist civic este așteptat să vină în capitala Teleormanului în perioada 17-24 octombrie, nefiind încă stabilită ziua. ANR a fost înscris în registrul partidelor pe 3 august și este un partid înființat după încercarea eşuată a lui Marian Munteanu de reveni în politică alături de PNL.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*