Marian Godină a vizitat Librăria din Alexandria

în Cultură/Dezvăluiri

După ce a remarcat, în urmă cu câțiva ani, faptul că în Teleorman nu există librării în adevăratul sens al termenului, generând o întreagă dezbatere pe această temă la nivel național, Marian Godină a venit acum în Alexandria, pentru a vedea cu ochii lui minunea. Pentru că, după cum știm, în urmă cu o săptămână, la Alexandria și-a deschis porțile prima librărie adevărată din oraș.

Acesta s-a fotografiat în fața librăriei, de unde și-a și achiziționat o carte, dar și-a exprimat dezamăgirea că, în decursul vizitei lui, n-a prea trecut nimeni pragul Librăriei din Alexandria.

Cu toate acestea, de la deschidere, Librăria a fost punctul de interes al întregului oraș. Acolo au avut deja loc evenimente culturale, reuniuni ale artiștilor locali și nu numai, iar populația tânără a vizitat librăria atât din curiozitate, cât și din dorința de a achiziționa de acolo cărțile necesare pentru școală sau timp liber.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*