liberinteleorman.ro

Marian Cristian Nicolae, din Teleorman, la CNA

1 aprilie 2016

Monica Vasilescu

Marian Cristian Nicolae a trecut de prima probă a concursului pentru postul de inspector audiovizual, grad profesional principal – pentru judeţul Teleorman (oraş Alexandria). El a fost declarat admis la examenul scris, susținut în data de 28 martie, fiind singurul candidat care a reușit să obțină peste 50 de puncte la acest test. Acesta mai are de trecut un hop, pe 4 aprilie, atunci cnd va susține interviul, la CNA.

Reamintim, concursul organizat de Consiliul Național al Audiovizualului privește recrutarea pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, din cadrul Serviciului Inspecţie, Direcţia Control şi Digitalizare. Opt astfel de posturi așteaptă să fie ocupate la nivel de țară, în județele: Teleorman, Buzău, Covasna, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Satu Mare, Botoșani.

CNA

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drăgușin a fost, astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Următorul articol

Cătălina Ștefănescu și nutriția pe burta goală

Cele mai recente articole de Politica altfel