liberinteleorman.ro

Maria Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu, în recital la ”Pe deal la Teleormănel”

2 octombrie 2015

maria-ciobanu-mediafax-foto-liviu-chirica

Ediția a XLVI-a a Festivalului-concurs naţional de muzică populară românească – ”Pe deal la Teleormănel” va avea loc, la Alexandria, și anul acesta.

În organizarea Consiliului Judeţean  Teleorman, a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, a Primăriei Municipiului Alexandria, concursul a înregistrat 35 de concurenți din toate zonele etnofolclorice ale țării.

Pe 13 octombrie 2015 va avea loc preselecția, care se desfășoară la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, iar pe 14 octombrie 2015, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură din  Alexandria, va avea loc spectacolul-concurs urmat de recitaluri susținute de: Simona Dinescu, Emilia Dorobanțu, Liviu Olteanu și Alexandru Brădățean.

Pe 15 octombrie 2015, începând cu ora 19.00, se va desfășura un spectacol gală, urmat de recitaluri susținute de Maria Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Viorica Macovei și Ansamblul ’’Burnasul”. Acompaniamentul orchestral va fi asigurat de Orchestra Ansamblului de cântece și dansuri ’’Burnasul’’, dirijor Adrian Grigoraș. Prezintă Laura Dinca –TVR Craiova.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. florin vasilica de ce nu participa? sau nu are voie de la stapanul stuparu? rusine dragusin ca nu ai nici un cuvant de spus in fata turnatorului asta

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Nițulescu: ”Când văd oameni ca Dragnea scot sabia și ies la luptă”

Următorul articol

Victor Drăgușin: ”Nițulescu a fost comic. El a stat la masă cu Năstase, cu Iliescu, prieteni la cataramă cu Cozmâncă… cred că asta se poate numi într-un fel”

Cele mai recente articole de Actualitate