Maria Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu, în recital la ”Pe deal la Teleormănel”

în Actualitate/Cultură

maria-ciobanu-mediafax-foto-liviu-chirica

Ediția a XLVI-a a Festivalului-concurs naţional de muzică populară românească – ”Pe deal la Teleormănel” va avea loc, la Alexandria, și anul acesta.

În organizarea Consiliului Judeţean  Teleorman, a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, a Primăriei Municipiului Alexandria, concursul a înregistrat 35 de concurenți din toate zonele etnofolclorice ale țării.

Pe 13 octombrie 2015 va avea loc preselecția, care se desfășoară la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, iar pe 14 octombrie 2015, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură din  Alexandria, va avea loc spectacolul-concurs urmat de recitaluri susținute de: Simona Dinescu, Emilia Dorobanțu, Liviu Olteanu și Alexandru Brădățean.

Pe 15 octombrie 2015, începând cu ora 19.00, se va desfășura un spectacol gală, urmat de recitaluri susținute de Maria Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Viorica Macovei și Ansamblul ’’Burnasul”. Acompaniamentul orchestral va fi asigurat de Orchestra Ansamblului de cântece și dansuri ’’Burnasul’’, dirijor Adrian Grigoraș. Prezintă Laura Dinca –TVR Craiova.

 

1 Comment

  1. florin vasilica de ce nu participa? sau nu are voie de la stapanul stuparu? rusine dragusin ca nu ai nici un cuvant de spus in fata turnatorului asta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*