liberinteleorman.ro

Mare concert, mare! Trupa Arhaic împlinește cinci ani de existență

31 octombrie 2016

Monica Vasilescu

arhaicÎndrăgita trupă Arhaic ne va oferi, din nou, prilejul de a-i asculta muzica, de data aceasta într-un cadru special, prilejuit aniversării a cinci ani de existență. La concertul care va marca evoluția în timp a trupei, fanii Arhaic vor avea parte de cele mai cunoscute cântece, adunate în acești cinci ani de activitate, dar și de unele care se vor afla pe noile albume.

Arhaicii își serbează ziua la Restaurantul UNICOM din Alexandria, vineri, 4 noiembrie, începând cu ora 19.00, în compania unor invitați de onoare. Scena va aparține scriitorilor și poeților Carmen Dumitrescu, Ela Nicolau, Domnița Neaga, Mihai Traistă, folkiștilor de la trupa Tandem. Totodată, evenimentul va cuprinde un recital extraordinar al prietenilor de la Sibiu ai celor de la Arhaic, Patricia și Florin Thomits. Organizatorii spun că spectacolul aniversar este organizat pentru prieteni și promit că pe scenă va fi un adevărat regal artistic de muzică, poezie și proză. Și noi știm că își vor înfăptui promisiunea, cunoscându-i pe Sorin Mircea Preda, pe Alex Antonescu și pe Nicolae Doboș, fondatorul trupei Arhaic, artiști care și-au făcut o preocupare din a înnobila spiritul uman, dorindu-și regăsirea farmecului cântecelor haiducești și al poeziilor scrise de marii poeți români.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Anunț angajare Primăria Videle

Următorul articol

Scriitoarea Ela Nicolau, premiată la concursul național de proză Ioan Slavici

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Internațională a Cititului Împreună

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează joi, 1 februarie 2024, începând cu ora 1200, prin sesiuni de