Maraton de vaccinare, la Alexandria!

în Actualitate/Actualitatea politică

Peste câteva zile, se dă startul Maratonului de Vaccinare în Alexandria.

Zilele de 14, 15 și 16 mai, în intervalul orar 08.00-22.00, orice persoană care dorește să se vaccineze se poate prezenta la Sala Polivalentă din Alexandria, fără programare, doar cu cartea de identitate.

Maratonul este organizat de C.J.S.U. Teleorman, în colaborare cu Consiliul Județean Teleorman și Primăria Alexandria.

Senatorul PNL de Teleorman – Eugen Pîrvulescu îndeamnă oamenii să meargă să se vaccineze spunând că de numărul vaccinărilor depinde eliminarea restricțiilor.

„Pe masa Guvernului există, în acest moment, mai multe propuneri privind noi măsuri de relaxare, începând cu data de 1 iunie 2021. Printre măsurile așteptate de noi toți se află eliminarea restricțiilor pe timp de noapte și a obligativității purtării măștii în spațiile publice deschise.

Aceste relaxări, însă, depind de rata de infectare și numărul persoanelor care au ales să se vaccineze, așa cum se întâmplă în cele mai multe țări europene. Tot ce vreau să transmit este că avem nevoie de aceste relaxări, atât în viața privată, cât și în viața publică. De prea mult timp suntem constrânși de pandemie. Am fost nevoiți să ne îndepărtăm de cei dragi, să renunțăm la concedii, la plimbări, la evenimente, la prieteni, la rude.

Mulți dintre noi am fost speriați, confuzi, am avut persoane dragi sau cunoștințe care au trecut prin momente cumplite, din cauza infectării cu acest virus. După mai bine de un an, în sfârșit, avem soluții care funcționează și suntem pe cale de a reveni la normalitate.

Țările în care cetățenii au ales în număr mare să învingă pandemia, prin vaccinare, au măsuri de relaxare din ce în ce mai multe și sunt aproape de normalitate. Oamenii au nevoie să trăiască liber, fără restricții, fără măști, fără distanțare impusă.

Ne întoarcem la viața pe care o aveam înainte de pandemie în scurt timp, dacă ne vaccinăm în număr cât mai mare. Consultați-vă cu medicii în care aveți încredere și alegeți revenirea la normalitatea de care tuturor ne este dor”, a transmis președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*