liberinteleorman.ro

Mara îl consideră pe Băsescu ”băiat bun, șmecher și dat dracului”

10 august 2016

Monica Vasilescu

mara Florică Mara, liderul noului partid PMP, care a înghițit UNPR, nu a avut nicio reținere în a-l trimite pe colegul său, Liviu Neagu, la PSD, considerând că acolo îi este locul, și nu s-a oprit din declarații de blam la adresa lui Liviu Dragnea. El consideră că întâiul condamnat al PSD este capul răutăților din Teleorman și că a crezut în el, în vremea cât s-au aflat în alianță politică, dar a realizat că baronului nu-i trebuie evoluția județului. ”I-am dat o șansă lui Dragnea, dar nu a făcut nimic. În afară de povara controalelor, nu a făcut nimic. Iar teleormănenii nu sunt chiar așa de proști, după cum s-a văzut la alegeri. Să ia PSD puțin peste 50% înseamnă ceva. Oamenii s-au deșteptat. Mie nu-mi trebuie nimic. Și, poate, și-or da seama odată și teleormănenii de ce dracu’ lupt eu pentru ei. Că nu trebuie să mai lăsăm mizeria în Teleorman”, a declarat acesta.

Chiar dacă la nivel de exprimare publică Florică Mara seamănă foarte mult cu Becali, în esență, el are dreptate. Teleormănenii nu mai sunt atât de proști, deși nici de vreo genialitate nu au dat dovadă la alegeri. Nici nu prea aveau cum. Că unii au votat de foame. Iar când te roade stomacul, nu stai să mai judeci.

Revenind la Mara, în cadrul emisiunii, el a vorbit și despre noua fomațiune închegată la nivel înalt, între UNPR și PMP, condusă de Băsescu. Politicianul este unul dintre cei care îl admiră pe fostul președinte al României și îl cataloghează ca fiind ”băiat bun, șmecher și dat dracului”. Florică Mara l-a cunoscut și în culise pe Băsescu, la o întâlnire informală pe care au avut-o după protocolul de uniune de la București. Nu ne îngrijorează atât de mult fanatismul său la adresa noului conducător de partid, cât ne bucură aplombul pe care Mara îl are în lupta cu principalul om care se face vinovat pentru subdezvoltarea din Teleorman. Și nu ne producem false iluzii că va opri jihadul, dar o voce în plus poate schimba tonul monoton.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Am ales! Ce am cules?! Ionuț Neacșu nu e șomer. A rămas consilier local

Următorul articol

„Omul pernă”, o comedie neagră care pune la încercare granița dintre realitate și ficțiune

Cele mai recente articole de Actualitate