Mara Calista: ”Partidul Național Liberal NU va tăia niciun salariu și NU va tăia nicio pensie!!!”

în Actualitate

Deputatul Mara Calista s-a aflat, miercuri, printre teleormăneni, în campanie electorală. Ea a fost la Roșiorii de Vede, după cei de la PSD, care le-au spus oamenilor că PNL le va tăia veniturile.

”Astăzi am fost din nou printre teleormăneni pentru a susține campania președintelui #KlausIohannis. Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că reprezentanții PSD fuseseră și ei pe teren cu câteva ore în urmă și îi mințiseră pe roșioreni că PNL le vor tăia pensiile.
Minciunile zilnice ale PSD nu fac decât să destabilizeze țara și mai mult față de ce au lăsat în urma lor în toxica guvernare. Stimați foști guvernanți, nu v-ar fi rușine „să vă jucați” de-a plata pensiilor cu cetățenii României?

Dragi teleormăneni, dragi români,
Partidul Național Liberal NU va tăia niciun salariu și NU va tăia nicio pensie!!! Aceasta este o promisiune a ministrului Muncii, a prim-ministrului, dar și a președintelui României”, a spus Mara Calista.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*