Mara Calista: Finanțele țării se află sub un nor negru al neglijenței!

în Actualitate

Deputatul de Teleorman – Mara Calista consideră că PSD este în continuare fără viziune de viitor, în continuare tributari politicilor economice greșite!

”Am spus-o de atâtea ori, subiect susținut cu tărie și de către PNL: Finanțele țării se află sub un nor negru al neglijenței!
Retorica PSD zilele acestea:
• Avem rectificare bugetară, dar tăiem bani;
• Vom termina autostrăzile, dar nu mai investim în infrastructură;
• Recunoaștem și sănătatea și educația ca fiind domenii cruciale, dar tot le tăiem finanțarea și considerăm, orbește, că programul economic PSD este de succes.
Este o concluzie amară: în doi ani, acești indivizi, în frunte cu ministrul de finanțe, Orlando Teodorovici, au îngenunchiat economic o țară întreagă!
Lipsa investițiilor, subfinanțarea celor trei domenii cruciale ale României (infrastructura, sănătatea și educația) și creșterea non-economică a veniturilor angajaților au genereat doar inflație, satisfacție temporară și inechitate profundă între sistemul public (cel care cheltuie PIB) și cel privat (cel care produce PIB).
Nota de plată vine și să fiți siguri că nu o va plăti nici Teodorovici, nici Dăncilă”, este de părere Mara Calista.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*