Mara Calista, deputat de Teleorman, va candida pentru un nou mandat la Neamț

în Actualitatea politică

Deputatul de Teleorman Mara Calista nu se va mai regăsi pe listele candidaților PNL din județ. Aceasta va candida, însă, pentru un nou mandat de parlamentar, dar la Neamț. Mara Calista spune că a fost primită cu brațele deschise la Neamț.

”Împreună pentru #PNL Neamț

Mulțumesc tuturor, sunt onorată de echipa #PNL Neamț care m-a primit cu brațele deschise și mi-a acordat votul de încredere pentru o nouă candidatură la Camera Deputaților.
Aduc cu mine experiența apartenenței de 14 ani în Partidul Național Liberal, experiența unui an de guvernare la nivel de prim-ministru, cât și experiența celor 4 ani de deputat în care am lucrat activ pentru județul Teleorman în cele două comisii de specialitate: Comisia pentru muncă și protecție socială, precum și Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați. Au fost 4 ani în care am adus plus valoare organizației locale, 4 ani în care scorul local al partidului a crescut și vă asigur că voi pune în continuare umărul la fel de implicată pentru ca regiunea Moldovei să își crească potențialul economic, investițional și social!”, a anunțat Mara Calista pe Facebook.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*