Mara Calista: Bugetul minciunii. Bugetul circului social

în Actualitate


Am spus-o de nenumărate ori: din cauza dezastrului numit guvernare pesedistă, România va plăti cu vârf și îndesat. Ei bine, uite că semnele se văd deja: 100.000 de persoane cu dizabilități ar putea fi lăsate la o parte din proiectul de buget pentru anul 2019, fiind pasați autorităților locale dacă Guvernul nu introduce măsura susținerii acestor cheltuieli în noua versiune de buget. Aceste autorități locale, tot majoritar pesediste, vor ridica din umeri nătâng și vor spune că nu sunt bani.

Și mai crunt, aproape jumătate din aceste persoane sunt copii din orfelinate. Din păcate, pentru vendetele personale ale pesediștilor, copiii pot deveni subiect de dezbatere națională cu vitamine.

Acest proiect de buget este ipocrit: guvernanții trâmbițează că bugetul are în prim plan investițiile, educația și sănătatea, însă lasă descoperite exact categoriile vulnerabile ce au nevoie de educație și sănătate. Cu toate forțele parlamentare de care dispunem, PNL va depune amendamente la acest proiect ce arată fotografia ultimilor 2 ani de guvernare pesedistă: profund întârziat, prost conceput și plin de circ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*