Mandatul subprefectului Alexandru Ceciu a încetat

în Actualitatea politică

ceciuCarmen Dumitrescu

Se întâmplă schimbări la conducerea județului. Și ele încep, în mod surprinzător, cu poziția de subprefect, deși toată lumea se aștepta ca schimbarea să vizeze prefectul de Teleorman, Carmen Daniela Dan, în contextul în care era foarte vehiculată participarea sa la alegerile parlamentare din acest an. Totuși, Guvernul a decis schimbarea din funcție a subprefectului de Teleorman, Alexandru Ceciu și înlocuirea sa cu fostul prefect, Liviu Dumitrașcu, un apropiat al liberalilor teleormăneni.

Alexandru Ceciu a acceptat fără prea multe discuții decizia, deși activitatea sa din perioada în care a ocupat funcția publică a fost catalogată mereu drept foarte bună. Asta ne-a determinat să credem că există posibilitatea ca fostul subprefect să fi fost schimbat în eventualitatea participării lui la parlamentare. Totuși, Alexandru Ceciu a infirmat acest lucru și a promis că în scurt timp va organiza o conferință de presă, pentru a împărtăși publicului părerea sa despre această decizie.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*