Mai multe calculatoare și camere de supraveghere au fost furate din liceul „Constantin Noica”

în Actualitate/Administratie

Spargerea de la liceul „Constantin Noica” din Alexandria a fost constatată de femeia de serviciu a unității de învățământ, care avea și cheile. Tot ea a fost cea care, în cursul după-amiezii de vineri, 21 iunie, a încuiat școala, lăsând totul în ordine. Nu a constatat aceeași ordine astăzi, când sosită la muncă, a remarcat faptul că totul în liceu era răvășit. S-au furat până și camerele de supraveghere sau aparatura din cabinetul medical, pe lângă calculatoare și alte echipamente electronice valoroase.

În aceste condiții, examenul de Bacalaureat nu va mai putea avea loc acolo, având în vedere că în acest moment, unitatea școlară nu mai deține logistica necesară supravegherii procesului de examinare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Teleorman, Dana Pășu, ancheta este în plină desfășurare, iar furtul s-ar fi putut produce oricând, în intervalul cuprins între ziua de vineri după-amiază și dimineața acestei zile.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*