liberinteleorman.ro

Mădălin Ioniță are avere mare la Pleașov

5 martie 2017

Monica Vasilescu

Bârfe: V-am spus deja povestea celui care îi ține volanul afacerilor lui Dragnea. În calitate de șofer și de conducător al unor business-uri de mare succes forțat, Mădălin Ioniță a făcut avere considerabilă. Prietenii noștri din apropierea baronului ne-au spus, cu titlu de bârfă, că Mădălin al lui Dragnea are bogății multe în Pleașov, satul din care provine Bombonica. Noi nu credem prea mult în gura lumii, care poate fi uneori răutăcioasă și invidioasă pe argații jupânului, așa că nu excludem posibilitatea de a ne deplasa personal la fața locului să admirăm posesiunea mare a micului Ioniță.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

După ce a cucerit Berlinul, actorul alexăndrean Mircea Postelnicu visează și un teatru în Teleorman – “Ne dorim și sperăm ca la un moment dat să existe în Alexandria un spațiu cultural în care să ne putem manifesta…”

Următorul articol

Lui Adrian Gâdea i se duce dorul la CJ

Cele mai recente articole de Actualitatea politică