liberinteleorman.ro

Luni – ultima zi pentru vizarea carnetelor de rentă viageră

25 august 2015

renta-viageraEugen Coman, directorul APIA-Centrul Județean Teleorman, amintește că luni, 31 august 2015, este ultima dată de vizare a carnetelor de rentă viageră. Lipsa vizei pe carnetul de rentă atrage imposibilitatea încasării sumelor la care aceștia sunt îndreptățiți.

Anul trecut, au fost vizate 2.558 carnete de rentă viageră, din 3.109 carnete înscrise, iar până în prezent s-au vizat aproximativ 2.000 carnete.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Centrul Cultural Teleorman are director

Următorul articol

Adrian Simionescu: ”Nu am fost pasionat de politică niciodată. Baschetul este cea mai mare plăcere pe care am avut-o în viața asta!”

Cele mai recente articole de Actualitate