Ludovic Orban vizitează mâine județul Teleorman

în Actualitatea politică/Administratie

Debutul campaniei electorale în Teleorman este unul puternic pentru liberali, care l-au mobilizat pe premierul Ludovic Orban în sensul unei vizite de lucru. De la prânz până spre seară, Orban va călători prin județ, marcând diverse investiții pe care le promite teleormănenilor. Potrivit programului oficial, acesta va ajunge în județ la ora 11.30, când va participa la inaugurarea unei grădinițe din localitatea Drăgănești Vlașca.

La ora 12.00 acesta va poposi la sensul giratoriu de la intrarea în Alexandria, unde va discuta despre lărgirea drumului care leagă Teleormanul de București. Ulterior, Orban și echipa lui vor face o vizită la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, pentru a discuta despre investiția într-un nou corp pentru spitalul județean, investiție finanțată prin CNI.

Orban va merge și la Facultatea Valahia, unde va discuta despre o investiție în infrastructura rutieră DN 52 Alexandria-Turnu Măgurele și va încheia programul de vizite la Turnu Măgurele.

Acolo va face o nouă vizită de lucru la fabrica de confecții SC Imperial SA Turnu Măgurele, după care va merge în port, pentru a discuta despre o nouă investiție de modernizare a acestuia, finanțată prin CNI.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*