Ludovic Orban, primit de puțini primari din Teleorman: „Nu eu am nevoie de dumneavoastră”

în Actualitate/Actualitatea politică

Ludovic Orban – președintele PNL s-a aflat, luni, în Teleorman pentru a prezenta moțiunea „Forța Dreptei”, viziunea sa privind un nou mandat la șefia partidului. Președintele PNL a remarcat prezența scăzută a primarilor liberali în sala în care s-a petrecut evenimentul politic. El a pus lipsa edililor pe seama unei anume temeri pe care aceștia ar avea-o față de contracandidatul său, Florin Cîțu, cel care urmează, de asemenea, să-și susțină cauza în județ. Însă, dacă stăm și analizăm corespunzător, nu e uimitor că unii primari nu l-au așteptat cu aplauze pe Orban, poate că erau dintre cei care au plecat din PSD după negocierile sale, iar trădarea se poartă în politică.

„Trăim o perioadă foarte ciudată, foarte urâtă. Vă mulțumesc dvs că ați venit. Sunt convins că ar fi venit mult mai mulți dacă nu li s-ar fi spus să nu vină. Și îmi pare rău că oameni cu care sunt în partid de zeci de ani evită și nu sunt astăzi aici. De ce nu sunt astăzi aici? Nu pot să înțeleg. Eu voi fi aici de fiecare dată când veți avea nevoie de mine. Astăzi, nu eu am nevoie de dumneavoastră, PNL are nevoie de dumneavoastră.

Dacă dvs nu veți vota liber, așa cum considerați cu adevărat, după o analiză serioasă, că este bine pentru PNL, se va lua o altă decizie decât cea firească, normală, care izvorăște din foarte mult bun simț și normalitate. Lucrurile se vor duce cum se duce un avion în picaj”, a declarat Ludovic Orban, la Teleorman.

Nu sunteți prea mulți primari în sală, iar cei care sunteți vă felicit că ați venit. Activitatea sprijinirii primarilor nu durează două săptămâni și nu întotdeauna cine vă acordă acum o oarecare atenție este cel vă va acorda atenție în următorii trei ani”, a spus Orban, la Alexandria.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*