Lucrări finalizate

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

Primaria Rosiori de VedeMulte lucrări încep, puţine se termină. “Extinderea şi reabilitarea staţiei de epurare în aglomerarea Roşiorii de Vede” se pune în prima categorie şi s-a încheiat cu recepţia lucrărilor care au vizat optimizarea soluţiilor tehnice existente la începerea preluării apelor uzate şi tratarea în cadrul Staţiei de epurare în baza celor mai noi tehnologii aplicate la nivel european.

Autorităţile din Roşiori spun că prin această investiţie se garantează respectarea exigenţelor de deversare a apelor epurate în emisar pe toată durata de funcţionare a Staţiei de epurare, atât în regim normal, cât şi în cazul unor deversări accidentale cum ar fi: poluări datorate industriei peste limitele admisibile, accidente ecologice etc.

Valoarea contractului este de 16.839.650,93 lei fără TVA, din care 2% contribuţie de la bugetul local. Contractul „Extinderea şi reabilitarea staţiei de epurare în aglomerarea Roşiorii de Vede” s-a realizat în proiectului derulat prin S.C. APA SERV S.A. ”Reabilitarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Teleorman”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*