Lucrări finalizate

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

Primaria Rosiori de VedeMulte lucrări încep, puţine se termină. “Extinderea şi reabilitarea staţiei de epurare în aglomerarea Roşiorii de Vede” se pune în prima categorie şi s-a încheiat cu recepţia lucrărilor care au vizat optimizarea soluţiilor tehnice existente la începerea preluării apelor uzate şi tratarea în cadrul Staţiei de epurare în baza celor mai noi tehnologii aplicate la nivel european.

Autorităţile din Roşiori spun că prin această investiţie se garantează respectarea exigenţelor de deversare a apelor epurate în emisar pe toată durata de funcţionare a Staţiei de epurare, atât în regim normal, cât şi în cazul unor deversări accidentale cum ar fi: poluări datorate industriei peste limitele admisibile, accidente ecologice etc.

Valoarea contractului este de 16.839.650,93 lei fără TVA, din care 2% contribuţie de la bugetul local. Contractul „Extinderea şi reabilitarea staţiei de epurare în aglomerarea Roşiorii de Vede” s-a realizat în proiectului derulat prin S.C. APA SERV S.A. ”Reabilitarea şi extinderea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Teleorman”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*