liberinteleorman.ro

Lora, Puya, Ester & Vescan, la ,,Alexandria Pop Fest”

23 mai 2016

Alexandria Pop FestFestivalul-concurs naţional de muzicã uşoară ’’Alexandria Pop Fest” se va desfășura în zilele de 24-26 mai 2016 la Alexandria. Festivalul este organizat de Consiliul Judeţean Teleorman prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman și Primăria Municipiului Alexandria.

Din juriul ediţiei din acest an vor face parte compozitori, textieri, muzicologi: Titus Andrei, Viorel Gavrilă, Dan Dimitriu, Carmen Aldea Vlad și Marius Chină.

  • Spectacolul-concurs se va desfasura în ziua de 25 mai, ora 20.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură, în recital: Lora
  • Spectacolul de gală se va desfășura pe platoul din faţa Casei de Cultură, în ziua de 26 mai, ora 20.00. Vor susţine recitaluri Puya, Ester, Vescan, Anastasia și Trupa FreeStay
  • Prezintă Kamara
  • Acompaniamentul orchestral v fi asigurat de Dan Dimitriu Band.

La  cea de-a 47 ediție a Festivalului-concurs de muzică ușoară ’’Alexandria Pop Fest’’ s-au înscris un număr de 33 de concurenți. În urma preselecției au fost selectați 15 concurenți reprezentând judeţele: Argeş, Călărăşi, Dolj, Olt, Teleorman, Vâlcea, Vrancea, Vaslui și municipiul Bucureşti.

1.Anda Mareş-Teleorman

2.Adriana Gavrilă-Călăraşi

3.Ana Maria Rosculete-Craiova, Dolj

4.Octavian Broșteanu-Alexandria,Teleorman

5.Ioana Catanoiu- Vâlcea

6.Cezar Gună-Alexandria, Teleorman

7.Ioana Liţă-Bucuresti

8.Maria Lorena Muntenaş-Focşani,Vrancea

9.Ana Bianca Tache-Bucuresti

10.Stefania Vorovenci-Mioveni, Argeş

11.Miruna  Diaconescu-Barlad, Vaslui

12.Iulian Selea-Pitesti,Argeş

13.Diana Chelaru –Barlad, Vaslui

14.Alin Marian Buşu-Slatina, Olt

15.Eliza Chifu-Bucuresti

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Noaptea Muzeelor 2016: cel mai lung eveniment dedicat istoriei și artei

Următorul articol

O antreprenoare câștigă 32.000 de euro finanțare pentru a crea o afacere socială în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate