liberinteleorman.ro

Logofătul Mircea Dumitrescu trimite angajații CJ să-i spele mașina

11 august 2016

Monica Vasilescu

mirciulicaBârfe: Administratorul public al județului – Mircea Dumitrescu este un șmecher. În capul său, dacă partidul i-a dat un scaun mai înalt decât el, are dreptul să umilească salariații din subordinea sa, pe care nu i-a adus de acasă. De la pereții din instituție am aflat că ”oștenii” domniei sale sunt trimiși frecvent, la spălătorie, pentru a-i lustrui mașina din dotare. Măria sa Dumitrescu le vorbește acestora și pe un ton înalt, crezând, probabil, că în acest fel echilibrează balanța. Noi nu înțelegem de ce își permit unii asemenea aroganțe, dar știm sigur că oamenii bine construiți pe dinăuntru nu au nevoie de ”epoleți” proeminenți pentru a arăta cine este șeful.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Firma TelDrum SA – primordială la finanțările de la județ

Următorul articol

Constantin T. Ciubotaru: „Am îmbrăcat zeflemeaua oltenească în haină moldovenească, în sensul că plesneam, fără a jigni, fără a umili, dar destul ca să las urme”

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de