liberinteleorman.ro

Liviu Neagu și-a făcut rost la PMP

25 iulie 2016

Monica Vasilescu

Liviu-NeaguDupă ce l-a supărat pe Florică Mara, liderul UNPR în județ, fostul șef al celor de la PP-DD, Liviu Neagu, și-a găsit loc în noua structură a partidului care a înghițit uneperiștii. Ca atare, în acest moment fostul secretar general adjunct al Guvernului Ponta ocupă o funcție de vază în Partidul Mișcarea Populară, fiind numit secretar general adjunct la nivel central.

Despre istoriul politic al lui Liviu Neagu se știe că s-a făcut remarcat odată cu înscrierea în PP-DD, în urmă cu cinci ani, ajungând la UNPR în 2015, după ce aceste două formațiuni au fuzionat. În noul partid condus de Traian Băsescu, urmat de Eugen Tomac și Valeriu Steriu, Liviu Neagu este secretar genenal ajunct, pe aceeași poziție cu Rizia Tudorache și Ștefan Burlacu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Am primit, publicăm! Scrisoare deschisă domnului Adrian Gâdea – Președinte al Consiliului Județean Teleorman

Următorul articol

Caravana de recrutare pentru grădiniță OvidiuRo ajunge în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică