Liviu Neagu: ”Ar fi păcat ca Dragnea să fie condamnat„

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Liviu-NeaguLiderul Partidului Poporului  – Dan Diaconescu, Liviu Neagu, s-a aflat, miercuri, la Alexandria pentru a se întâlni cu Organizația Județeană pe care o conduce. Secretarul general al PP-DD, ca toată lumea de altfel, așteaptă cu sufletul la gură decizia instanței în cazul ministrului Liviu Dragnea, acuzat că a fraudat referendumul pentru demiterea fostului președinte. Liviu Neagu se abține să dea un pronostic în cazul lui Dragnea, mai ales că are un exemplu de condamnare în partidul său, în persoana lui Dan Diaconescu, aflat în pușcărie pentru o perioadă de cinci ani și șase luni fiindcă a șantajat un primar.

”Nu vreau să mă pronunț în acest caz. E o situație delicată. Ar fi păcat ca Dragnea să fie condamnat”, a declarat Liviu Neagu, cunoscut pentru apropierea pe care o are față de cel mai notoriu politician din Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*