UPDATE: Liviu Dumitrașcu va fi prefect

în Actualitate

Monica Vasilescu

14795716_1247448065276395_656441116_oÎn ședința de astăzi, Guvernul României are pe ordinea de zi numirea unui prefect la Teleorman, după demisia fostului ocupant al acestui scaun, Carmen Daniela Dan, care a ales să candideze la parlamentare.

Conform surselor noastre demne de încredere, prefect va fi Liviu Dumitrașcu, actualul subprefect. Cât privește al doilea post din Prefectură, numele ocupantului nu se cunoaște, deocamdată, dar în niciun caz numele lui nu este Florică Mara, așa cum s-a lansat zvonul.

UPDATE: Liviu Dumitrașcu a fost numit prefect al județului Teleorman în ședința Guvernului, de miercuri. Hotărârea a fost publicată deja în Monitorul Oficial, conform facsimil.

prefect

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*