liberinteleorman.ro

Liviu Dragnea s-a apucat de afaceri oficial

18 ianuarie 2024
Advertisement

După doi ani și jumătate de la eliberarea din închisoare, Liviu Dragnea s-a apucat de afaceri în mod oficial și investește într-un sector extrem de atractiv și profitabil: energia. Pe data de 24 noiembrie 2023, fostul șef al Camerei Deputaților a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, în care deține 30% din părțile sociale.

Alături de Liviu Dragnea, alți doi asociați au investit în această nouă afacere. Mihai Sebastian Romulus deține, de asemenea, 30% din părțile sociale, în timp ce Dănuț Ungureanu deține 10%. Interesant este faptul că societatea Dami Procons International, specializată în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are, de asemenea, o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

Revenirea lui Liviu Dragnea în lumea afacerilor stârnește interesul opiniei publice, dat fiind parcursul său politic și perioada petrecută în închisoare. Amintim că acesta a deținut mai multe companii din umbră, cum ar fi TelDrum și alte firme cu profit considerabil, pe numele supușilor.

Acesta este un pas semnificativ către diversificarea portofoliului de afaceri familial. Și cei doi copii ai fostului politician Liviu Dragnea, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au pus bazele unei noi afaceri în luna iulie a anului 2023. Firma lor, denumită Stal Energy SRL, este focalizată pe producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita, situată în pitorescul județ Teleorman.

5 Comments

  1. […] Liviu Dragnea a preferat să nu se mai întoarcă în politică, ci a decis să intre în afaceri. De data aceasta, el a ales un domeniu tot mai profitabil – energia. Anul trecut, fostul șef al Camerei Deputaților a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, în care deține 30% din părțile sociale, notează Liber de Teleorman. […]

  2. […] Alături de el, ei doi copii Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au pus bazele unei noi afaceri în luna iulie a anului 2023. Firma lor, denumită Stal Energy SRL. Firma este focalizată pe producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita, din județul Teleorman. Fostul preşedinte PSD a fost printre primii oameni de afaceri din România. În primele luni de după Revoluție el a debutat pe piața liberă cu o cârciumă deschisă în Giuvărăști, satul fostei sale soții, Bombonica Prodana. După care s-a extins în satele din jur.  De asemenea, a mai fost asociat în companii precum Com Orizont SRL, Dacorom SRL și Ștefimar SRL. […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Campanie ISU Teleorman: RISC – Mai bine previi decât să nu fii!

Următorul articol

O persoană a fost salvată de un vecin jandarm!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică