Liviu Dragnea NU iese din închisoare – Decizia este DEFINITIVĂ

în Actualitate/Actualitatea politică/Justitie

Tribunalulul Bucureşti a respins, joi, contestaţia lui Liviu Dragnea privind eliberarea condiţionată, decizia fiind definitivă. El va putea depune o nouă cerere după 27 august.

„Respinge contestatia formulata de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondata.
Admite contestatia formulata de PICCJ – DNA impotriva sentintei, pe care o desfășoară in parte, in sensul ca propunerea sau cererea de liberare conditionata va putea fi reinnoita dupa 27.08.2021.
Definitiva”, este decizia instanței.

La termenul de miercuri, Liviu Dragnea s-a plâns că a îndurat 9 luni de abuzuri. 

„Am suportat și îndurat toate abuzurile împotriva mea în ultimele 9 luni, cu toate acestea nu am avut reacții violente. Mi-au zis că sunt prizonierul propriei mele educaţii”, s-a plâns Liviu Dragnea astăzi în fața magistraților la procesul prin care cere să fie eliberat condiționat. Acesta mai spune și că a îmbunătățit viețile a milioane de români, dar că înțelege de ce a fost închis. 

„Nu am înţeles de ce am fost adus aici şi nu înţeleg de ce nu beneficiez de eliberare condiţionată”, a spus, miercuri, Dragnea, în faţa judecătorilor.

Întrebat de judecător dacă a înţeles sentinţa, condamnarea, fostul şef PSD a replicat că a „înţeles perfect”.

Totodată, el a mai precizat că este vaccinat anti-COVID.

Judecător: care e opinia dvs cu privire la sentinţă? Ce aţi înţeles din sentinţa dvs?

Dragnea: puteţi să fiţi mai explicit?

Judecător: aţi înţeles ceva din condamnare?

Dragnea: am înţeles perfect.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*