liberinteleorman.ro

Liviu Dragnea: ”Nițulescu este un infractor care, în continuare, circulă liber”

4 octombrie 2015

Monica Vasilescu

dragnea”Câinii latră, caravana trece”. Cam așa se comportă Liviu Dragnea față de toate acuzațiile pe care Teodor Nițulescu și Romică Părpălea i le-au adus pe postul de televiziune Realitatea TV, la emisiunea Jocuri de putere, moderată de Rareș Bogdan.

Pentru că ajunge rar în județ, la sfârșitul Conferinței naționale a femeilor social-democrate, Liviu Dragnea s-a oprit în fața presei locale din Teleorman și nu a ratat ocazia de a da răspuns tuturor curiozităților despre care se face vorbire în momentul de față pe meleaguri natale. Dacă în privința candidatului care va purta fustă a mai lăsat un pic suspansul, deși mai toată lumea a înțeles că Viorica Dăncilă ar putea să fie viitorul președinte al CJ Teleorman, în cazul în care PSD câștigă alegerile locale de anul viitor, în privința lui Teodor Nițulescu nu s-a abținut și l-a catalogat în aceiași termeni precum a făcut și rivalul său politic în cadrul unei emisiuni cu acoperire națională.

Reporter: Care este numele doamnei care va candida din partea PSD la Consiliul Județean Teleorman?

Liviu Dragnea: Toate la timpul lor. Cred că o să vă anunțe Viorica Dăncilă. E ușor de intuit. Cine putea să fie?

Reporter: Aveți un punct de vedere legat de declarațiile lui Teodor Nițulescu făcute la Realitatea TV?

Liviu Dragnea: Ca și mine, îl știți foarte bine pe Nițulescu, este un infractor care, în continuare, circulă liber. Mulți se întreabă de ce circulă liber. Știți bine că în Teleorman nimeni nu dă doi bani pe el. S-a asociat cu un om cu foarte grave probleme de sănătate, care a fost cu o zi înainte la televiziune. Nu ne-am făcut noi de râs, ci cei care i-au invitat în studio. În rest, noi fiind din Teleorman, nu mai avem ce să comentăm. Am primit foarte multe mesaje de la primari și de la cetățeni revoltați că a avut tupeul să meargă să vorbească așa la o televiziune națională crezând că lumea l-a uitat. Nu l-a uitat.

Reporter: Totuși, a făcut o declarație gravă la adresa lui Samuel Calotă. Credeți că există vreun strop de adevăr?

Liviu Dragnea: Nu. Chiar nu este niciun strop de adevăr. Nu ar fi motivație, nu ar fi raționament, nu ar fi motive să se întâmple așa ceva, dar nu-mi dau seama de ce a făcut-o. O vrea să treacă și la ultimul partid la care nu a trecut până acum, că s-a dus la toate, la UNPR.

Reporter: Vă temeți de ultimul denunț al lui Romică Părpălea?

Liviu Dragnea: Păi, marele denunț a lui Părpălea nu a avut nicio legătură cu trimiterea în instanță. Denunțul, retragerea și din nou… e treaba justiției să verifice, să cerceteze. Mie mi s-a părut altceva foarte grav. El a spus, la un moment dat, că și-a negociat un dosar de-al lui. Aia mi s-a părut mie o afirmație foarte gravă. În rest, sunt prostii!

Reporter: V-ați gândit la un urmaș la șefia organizației PSD Teleorman?

Liviu Dragnea: Nu este dinastie să vorbim de urmaș (râde). O să se gândească organizația, o să vedem cu toții care este cel mai indicat pentru a conduce organizația PSD Teleorman. Trebuie să fie o decizie bună. E important cine vine. E important și pentru județ, pentru că de foarte mulți ani de zile PSD a contribuit la dezvoltarea județului și asta este o acțiune care trebuie să continue. Din acest motiv, indiferent cine va fi președintele organizației, este important pentru toți cetățenii județului, nu doar pentru partid. Cred că găsim…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. iar tu dradnea esti un taran frustrat.cand era in psd nu mai era infractor iar celalalt cand era director pus de tine,nu mai era nebun Dragne ai furat ca un jegos si acum te temi de puscarie

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Doi teleormăneni, conducători ai PSD. Viorica Dăncilă a devenit președintele femeilor social-democrate

Următorul articol

Bitanu’ plăteşte datoriile lui Niţulescu şi Zlotea

Cele mai recente articole de Actualitatea politică