Liviu Dragnea n-a venit, disciplina de partid a dispărut

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

conferinta PSDVineri s-a desfășurat Consiliul Naţional lărgit al PSD. Prin intermediul tehnologiei, organizațiile județene au fost puse în legătură video cu Alba Iulia, acolo unde s-a aflat staff-ul social-democrației românești. În alaiul de miniștri care s-au deplasat la Cetatea Albă a lui Iuliu a fost și Liviu Dragnea, moderatorul evenimentului.

În lipsa lui Dragnea – preşedinte executiv al PSD și coordonatorul campaniei prezidenţiale a lui Victor Ponta – militanții de partid de la Teleorman și-au făcut de cap. Când în stânga, când în dreapta (cei drept, în stânga mai mult… pentru că acolo era protocolul), activiștii veniți să intre în direct cu șefii de la centru s-au foit și au receptat videoconferința mai mult din afara sălii. Mulți nici nu au stat până la final, procedând precum șoarecii urcați pe masă, când pisica nu-i acasă.

conferinta PSDCei în jur de 400 de pesediști teleormăneni aflați în Casa de Cultură din Alexandria au fost interconectați cu restul, prin internet, o modalitate care nu s-a mai practicat până acum la partidele politice, și așa au dat girul unanim, validând candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Cu această ocazie, au aflat că liderul PSD îşi va lansa candidatura pentru prima funcție în stat pe data de 20 septembrie, de ziua sa de naștere, evenimentul fiind programat să aibă loc pe Arena Naţională din București.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*