liberinteleorman.ro

Liviu Dragnea: ”Fiul meu n-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine”

Monica Vasilescu

S-a tot bătut moneda în ultima vreme că juniorul Dragnea este milionar în euro la 28 ani. Prin urmare, am analizat cu mare băgare de seamă starea materială (din date oficiale) a băiatului și am constatat că Ștefan Valentin Dragnea este un întreprinzător de reușită, fiind asociat la mai multe firme prodigioase și, bineînțeles, profitabile, precum BRIZA DUNĂRII EVENTS SRL Alexandria, INTERFRIGO LOGISTICS SRL Piteşti, TRIDENT 51 SRL Turnu Măgurele, VEL MORAR – S.R.L. Mai sunt și alte nume de firme pe care Dragnea Jr. le administrează cu mână forte și cu profit considerabil, cum ar fi: S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL Alexandria, fosta LUDIKON SYSTEM SRL Bucureşti (2.513.690 lei), ZOOVEG 2010 SRL Liţa (10.109.623 lei), FERMA SALCIA SA (39.558.826 lei) şi GRANSILOZ SRL (36.373.130 lei), afaceri de aproape 20 milioane euro la nivelul anului 2015, conform datelor oficiale.

Iar dacă v-ați întrebat vreodată cum a reușit ”băiatul deștept” al baronului de Teleorman să devină un om de afaceri de succes într-un județ în care toată lumea se descurcă extrem de greu, ne-a lămurit tatăl său, în vizita sa la Teleorman ocazionată inaugurării sălii polivalente. Se pare că munca l-a făcut om mare pe Ștefan Valentin Dragnea, nu și pe teleormănenii de rând… ”20 milioane de euro profit? Cred că v-ați încurcat în cifre. Nu există așa ceva! Am vorbit și eu cu el după ce am văzut prostiile astea scrise. Nu există așa ceva. Fiul meu se chinuie, ca mulți oameni de afaceri, să se păstreze e linia de plutire și sper să reușească. Are talent la muncă. La muncă, da. N-are talent la scris prostii, la spus minciuni, la manipulări, dar la muncă are talent. M-a moștenit pe mine” – a spus Liviu Dragnea, astăzi, la Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Juniorul lui Dragnea s-a apucat de pescuit și de morărit. Valentin a luat în posesie alte două firme în ultimele două luni

Următorul articol

Nimic nou în Dragnestan!

Cele mai recente articole de Din culisele politice