Liviu Dragnea continuă să ceară în instanță dizolvarea PSD și va sesiza Curtea de Justiție a UE

în Actualitatea politică

Liviu Dragnea insistă, din închisoare, pe dizolvarea PSD.

Astăzi a avut loc, la Curtea de Apel București, ședința în care s-a analizat solicitarea fostului lider social-democrat, după ce aceasta a fost respinsă de judecătorii de la Tribunalul București, iar Dragnea a contestat decizia.

Liviu Dragnea și avocații săi nu au fost prezenți în sala de judecată, motiv pentru care s-a cerut o amânare. Astfel, la ședința de joi au fost depuse foarte multe documente, între care și cea privind sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).

În acest context, instanța a stabilit următorul termen pentru 31 octombrie, când vor fi discutate cererile deținutului de drept comun – Liviu Dragnea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*