Lipitorile teleormănene strigă la Înalta Curte: “Dragnea Președinte!”

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

Un circ de zile mari s-a petrecut astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde Liviu Dragnea a fost audiat de judecători. Ca să nu se simtă singur și părăsit, oameni din Teleorman, cunoscuți pentru atitudinea lor de susținere necondiționată pentru Liviu Dragnea, au fost prezenți acolo și au strigat cât au putut de tare cuvintele: “Dragnea Președinte!” Vorbim despre consilierul județean, școlarizat din bani publici la universitatea de partid, Cristiana Alcea, despre consilierul județean și angajata Primăriei Alexandria, în departamentul de Achiziții, Adelina Simulescu, despre fiul consilierului local Florea Voicilă, Ionuț, dar și despre proaspăt angajata consilieră în Parlamentul României, Cristina Tatu. Aceștia au purtat pancarte pe care au scris: ” Liviu Dragnea în Libertate!” și “România, nu-ți devora patrioții”. În plus, au strigat cu toată puterea că își doresc ca Liviu Dragnea să devină președintele țării. Ar fi interesant de știut dacă și-au luat liber de la muncă ca să strige azi enormitățile astea.

Ma scuzati, dar ceva mai macabru eu n-am vazut in toata viata mea.

Gepostet von Paula Căbescu am Montag, 15. April 2019

Într-un fel, atitudinea lor e firească. Niciunul dintre ei nu ar fi reușit să aibă un loc de muncă, dacă s-ar fi pus vreo secundă problema meritului profesional și simplul fapt că nu mor de foame e legat de existența lui Liviu Dragnea. Lipitorile teleormănene au toate motivele să facă circ pentru un condamnat și nu ne miră deloc prezența lor acolo. Dar trebuie spus, în încheiere, că din vina acestor lipitori de partid, copiii inteligenți ai Teleormanului sunt nevoiți să-și caute de lucru în altă parte. Și tot din vina acstor lipitori, Teleormanul a ajuns bătaia de joc a întregii lumi.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. Astea sunt femeile de pe centurile care nu mai sunt…..așa că s-au mutat la capitală…aici câștigul s-ar putea să fie mai mare…. foamea-n gâtu’ lor cât casa… dar dacă de muncă nu sunt bune !!!! Ele nu știu să practice decât cea mai veche meserie din lume !!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*