Limuzina de vacanță a lui Dragnea nu e consemnată în declarația de avere, dar e înscrisă pe firma fiului

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

După cum am constatat cu toții, într-un exces de sinceritate, Liviu Dragnea a postat pe o rețea de socializare chitanța de rovinietă și taxa de pod de la Cernavodă

Cu acest prilej, liderul PSD a desconspirat involuntar și un amănunt pe care, cel mai probabil, nu voia să-l aducă în lumina reflectoarelor. Și anume acela că limuzina BMW cu ajutorul căreia se deplasează în vacanțe nu există în declarația lui de avere, unde este menționat doar un BMW X5. Limuzina pe care șeful PSD o conducea la întoarcerea de pe litoral este înmatriculată în judetul Teleorman și era înscrisă în 2017, în acte, pe firma ROMCIP, deținută de fiul său, Valentin Dragnea. Potrivit Arhivei Electronice de Garanții Reale Imobiliare, bolidul folosit de Liviu Dragnea în vacanțe a fost cumpărat în leasing și achitat după numai un an. În consecință, din seria șasiului, publicată de Liviu Dragnea pe rețeaua de socializare , rezultă foarte clar faptul că acesta deține în fapt și alte bunuri decât cele consemnate în declarația de avere. Valoarea aproximativă a mașinii, fără TVA, depășește 110.000 de euro.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*