liberinteleorman.ro

Liderii noului PNL au oferit flori alexăndrencelor de ziua lor

8 martie 2015
Advertisement

pnl  Carmen Dumitrescu

După ce s-au unificat şi de facto la finalul saptămânii trecute, astăzi liderii noului PNL au ieşit pe centrul Alexandriei, pentru a le oferi flori alexăndrencelor, cu prilejul zilei de 8 martie. Acţiunea, organizată de cei din PNL Alexandria, a avut ca punct de pornire cabinetul consilierului local, Florin Titirişcă, membrii noului PNL plimbându-se ulterior de-a lungul centrului oraşului, oferind lalele galbene tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit. Gestul noilor liberali a fost apreciat de către alexăndrence, mai ales pentru că astfel au avut prilejul să se întâlnească şi să poarte scurte discuţii cu liderii reprezentativi ai formaţiunii politice nou înfiinţate: Florin Titirişcă, George Drăghici, Eugen Pîrvulescu sau Alexandru Neacşu. În această acţiune au fost mobilizaţi atât cei din organizaţia de tineri a partidului, cât şi seniorii şi vârstnicii, astfel încât noul partid de Dreapta să-şi demonstreze nivelul de implicare, dar şi numărul semnificativ al membrilor, de după unificarea PNL cu PDL ce a avut loc în Teleorman pe 6 martie.

pnl2 pnl3

1 Comment

  1. Titirișcă. Domnul. Prima poză, (cea de sus). Cu stânga dă (lalele), cu dreapta ia, speră să ia (ce?). 🙂
    Dar hai, sa nu fim cârcotași. Frumos gestul lor și al altora care s-au plimbat tot de-a lungul centrului, tot cu flori si fulare, dar de altă culoare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Bogatul Ioan Niculae stă cu mâna întinsă la Primăria Zimnicea! Primarul Petre Pârvu încalcă legile pentru a-și proteja prietenul

Următorul articol

Primăria Alexandria caută arhitect!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică