Liderii noului PNL au oferit flori alexăndrencelor de ziua lor

în Actualitatea politică

pnl  Carmen Dumitrescu

După ce s-au unificat şi de facto la finalul saptămânii trecute, astăzi liderii noului PNL au ieşit pe centrul Alexandriei, pentru a le oferi flori alexăndrencelor, cu prilejul zilei de 8 martie. Acţiunea, organizată de cei din PNL Alexandria, a avut ca punct de pornire cabinetul consilierului local, Florin Titirişcă, membrii noului PNL plimbându-se ulterior de-a lungul centrului oraşului, oferind lalele galbene tuturor doamnelor şi domnişoarelor pe care le-au întâlnit. Gestul noilor liberali a fost apreciat de către alexăndrence, mai ales pentru că astfel au avut prilejul să se întâlnească şi să poarte scurte discuţii cu liderii reprezentativi ai formaţiunii politice nou înfiinţate: Florin Titirişcă, George Drăghici, Eugen Pîrvulescu sau Alexandru Neacşu. În această acţiune au fost mobilizaţi atât cei din organizaţia de tineri a partidului, cât şi seniorii şi vârstnicii, astfel încât noul partid de Dreapta să-şi demonstreze nivelul de implicare, dar şi numărul semnificativ al membrilor, de după unificarea PNL cu PDL ce a avut loc în Teleorman pe 6 martie.

pnl2 pnl3

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Titirișcă. Domnul. Prima poză, (cea de sus). Cu stânga dă (lalele), cu dreapta ia, speră să ia (ce?). 🙂
    Dar hai, sa nu fim cârcotași. Frumos gestul lor și al altora care s-au plimbat tot de-a lungul centrului, tot cu flori si fulare, dar de altă culoare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*