liberinteleorman.ro

Liberalii promit lucrări de extindere a drumului care leagă Alexandria de București

Una dintre cele mai arzătoare probleme ale teleormănenilor este aceea a Drumului Național 6, care leagă Alexandria de București. În acest moment, segmentul de drum este foarte circulat și, din păcate, mulți conducători auto încalcă regulile de circulație pentru a ajunge mai repede la destinație. De altfel, este cunoscut faptul că cei aproximativ 90 de kilometri de drum care despart Alexandria de București sunt foarte importanți, având în vedere că mulți teleormăneni își desfășoară activitățile profesionale în capitală.

Într-un comunicat de presă, trimis astăzi de PNL Teleorman, liderii politici ai PNL promit extinderea DN6 pentru fluidizarea traficului între Alexandria și București.

„Investiții importante vor fi demarate, în perioada următoare, în Teleorman. Printre acestea se află extinderea DN 6, pentru fluidizarea traficului între Alexandria și București. Premierul Ludovic Orban împreună cu membrii Cabinetului au avut, recent, o întâlnire cu reprezentanți ai Biroului Permanent Județean al PNL Teleorman, primari din județ și cu secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. În urma discuțiilor s-a decis demararea unor investiții importante în județul Teleorman care vizează infrastructura rutieră și școlară, cât și înființarea de rețele de alimentare cu gaze în mediul rural. Unul dintre proiectele de investiții care vor fi demarate în viitor este extinderea DN 6. Este un proiect mult așteptat de teleormănenii care se deplasează între Alexandria și București și care, acum, sunt nevoiți să petreacă zeci de minute în trafic, pentru a parcurge o distanță de mai puțin de 90 de kilometri. Extinderea DN 6 este necesară și pentru ceilalți români care au nevoie să ajungă, prin Teleorman, la Craiova sau Timișoara.”, se arată în comunicat.

În plus, liberalii promit înființarea rețelei de gaze, dar și reabilitarea școlilor din județ.

„Înființarea rețelei de alimentare cu gaze este, de asemenea, un proiect necesar pentru zonele rurale ale Teleormanului, care va permite îmbunătățirea calității vieții oamenilor din satele și comunele județului. Totodată, premierul Ludovic Orban a anunțat faptul că Ministerul Educației a alocat suma de 1,5 milioane de lei pentru reabilitarea școlilor din mediul rural. Astfel, unitățile de învățământ din Teleorman vor beneficia de bani pentru a demara lucrări de modernizare și de amenajare a toaletelor în interiorul acestora, pentru a le facilita accesul elevilor la igienă.  La finalul discuțiilor prim-ministrul Orban a anunțat că, în perioada următoare, mai mulți miniștri ai Cabinetului vor fi prezenți în județul Teleorman pentru a căuta și identifica noi oportunități de investiții menite să îmbunătățească viața locuitorilor județului.”, precizează biroul de presă al PNL Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Două tinere înfiate în America își caută familia în Teleorman. Mesajul emoționant

Următorul articol

Fostul director al DGASPC Teleorman, găsit în conflict de interese

Cele mai recente articole de Actualitatea politică