liberinteleorman.ro

Lansare de carte: Au apărut două volume de poezii semnate Ramona Beiu

7 iunie 2022

Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, a găzduit, marți, 7 iunie 2022, la Sala de lectură, volumele de versuri „Gânduri așezate în rânduri” și „Cu pașii prin destin”, autor Ramona Beiu.
Autoarea a cochetat întotdeauna cu scrisul, dar acum a considerat că este timpul să dăruiască semenilor săi gânduri, trăiri și experiențe prin poezie.
Volumele au apărut la Editura Contraste culturale, în 2022 și abordează o tematică diversă și complexă precum viața. „Cu pașii prin destin” este al doilea volum de poezii al Ramonei Beiu, după volumul de debut „Gânduri așezate în rânduri”.
Jose Ramon, fiul autoarei, a realizat coperta primului volum, iar profesor Mihaela Raluca Mocanu coperta volumului „Cu pașii prin destin.

„Biblioteca Județeană “Marin Preda” Teleorman a organizat un eveniment cultural marcant – lansarea volumelor de poezii “Gânduri așezate în rânduri” și ”Cu pașii prin destin” semnate de Ramona Beiu. Prezentarea volumelor de poezii a fost făcută de doamna Gabriela Marin, profesor de limba română la Liceul Teoretic “Alexandru Ghica”. A răspuns invitatiei domnul Haralambie Epure – prefectul județului Teleorman, care a felicitat-o pe autoare pentru poeziile publicate, dar și pentru implicarea și coordonarea trupei de dans Grana. Intervenția cunoscutului actor George Robu a fost o surpriză emoționantă pentru toți cei prezenți în sală. De asemenea, la eveniment s-au alăturat prieteni vechi ai autoarei: Filip Cătălin și Căldărușă Marian, dar și poeta Elena Bîrchi. Activitatea culturală s-a încheiat cu un recital de muzică populară autentică, susținut de două soliste de renume: Georgiana Tundrea și Emilia Drejoi și cu minispectacolul trupei Grana, coordonată de autoarea lansării de astăzi. Mii de mulțumiri și felicitări tuturor celor prezenți!”, a transmis managerul Bibliotecii Județene Marin Preda – Valentina Pașa.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Dănuț Cristescu: Am aprobat, prin lege, OUG pentru emiterea voucherelor de 250 lei!

Următorul articol

Accident din cauza unui șofer de tractor beat: O femeie a MURIT

Cele mai recente articole de Cultură

Proiect cultural: Biblioteca pentru tineri

          Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, demarează proiectul cultural Biblioteca pentru tineri, ce se va