liberinteleorman.ro

La Rădoiești, gunoiul de pe câmp se duce în Cosmos

18 mai 2018
Advertisement

Monica Vasilescu

În Rădoiești, de două zile arde mocnit gunoiul depozitat în câmp, dar autoritățile nu știu nimic și nu au văzut nimic. Groapa de gunoi, mai exact, situată lângă cetatea Briești din comună, este curățată de natură, adică de foc. Un miros îngrozitor, sufocant, rezultă din arderea mizeriei, după cum reclamă oamenii din imediata apropiere a zonei împricinate, dar nimeni din administrația publică nu a luat până acum atitudine. Contactat telefonic, primarul de la Rădoiești, Ion Cioacă, nu știa despre ce este vorba, nici măcar că aceea este o groapă de gunoi: ”o fi aruncat cineva o mână de paie acolo și a luat foc”, ne-a spus acesta, contrar declarațiilor unor cetățeni, care știu că un tractor al primăriei împinge gunoiul cu regularitate mai în câmp, să nu se vadă.

Cât despre implicarea primarului în gunoiul pe care îl trimite în Cosmos, nu la Depozitul de Deșeuri din Mavrodin, așa cum ar fi normal, Ion Cioacă ne-a liniștit: ”Mă duc acolo să văd și, dacă e foc, o să chem pompierii. Eu cu ce să-l sting? O rezolvăm!”

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Anunț

Următorul articol

Dragnea a pesedizat mai multe instituții publice de la București cu teleormăneni slugarnici

Cele mai recente articole de Actualitate