La PNL s-a discutat, șoptit, excluderea lui Mara din partid

în Din culisele politice/Politica altfel

Monica Vasilescu

Florică Mara ar putea fi numit cu succes ”Gigi Becali de Teleorman”. Nu spunem asta la modul peiorativ, ci referindu-ne la faptul că ambele personaje se cred politicieni, credincioși și direcți. Mara vorbește tot timpul fără ocol, indiferent pe cine ar putea deranja cuvântările sale, motto-ul său în viață fiind: ”eu gândesc ce spun și spun numai ce gândesc”. Așa a făcut și la cea mai recentă apariție în propriul ziar, acolo unde nu a înjurat precum am auzit că-i este obiceiul, dar, într-un amplu autointerviu, a admirat-o pe Viorica Dăncilă și a luat câteva scame de pe haina lui Dragnea. Ba chiar a revenit într-o ediție a ziarului, cu o vorbă ocărâtoare înspre o jurnalistă, semnându-se, la final, cu funcția de vicepreședinte al PNL, nu ca editorialist la ziarul său.

După toate aceste scrieri profunde (care au privat angajații de înfășurarea cârnaților cu ziare, deoarece materia primă a fost împărțită prin centrul orașului), unii oameni din partidul gălbui au luat atitudine și au propus excluderea lui Mara din partid. Chestiunea s-ar fi discutat șoptit, la Biroul Politic Local al Organizației PNL Alexandria, dar intenția nu ar fi putut fi dusă la îndeplinire din lipsa cvorumului, fiind prezenți la ședință mai puțin de jumătate din numărul membrilor BPL. Nici Florică Mara nu a fost de față, el aflându-se în afara țării, după cum știu apropiații săi. Procedura s-ar putea relua săptămâna viitoare, dacă își dau silința membrii organizației din care face parte și domnul inginer/doctor. Până la noi incursiuni în culisele politicii liberale din județ, îl rugăm pe Florică Mara să nu respecte înțelegerea pe care a făcut-o în 2016, la intrarea în partid, căci aparițiile sale editoriale sunt precum o pagină din Times New Roman, dar mult mai șantieriste. Mai râdem și noi…

În rest, nu ne îngrijorează atât de mult fanatismul lui Mara pentru aparițiile media, cât ne îngrijorează periajul pe care acesta i-l face principalului om care se face vinovat pentru subdezvoltarea din Teleorman. Și poate că are motivele lui… dar asta într-o ediție viitoare, că mai avem ce spune din casă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*