La nici cinci zile de la începerea școlii, o clasă a Școlii 2 din Alexandria a fost închisă, după ce un copil a fost trimis infectat la ore

în Dezvăluiri/Educatie

Nu s-a încheiat nicio săptămână de la deschiderea oficială a școlilor, că la o școală din Alexandria s-a luat deja măsura închiderii unei clase. Totul după ce un copil din clasa a patra a fost depistat cu Covid-19. Părinții acestuia s-au simțit rău din cursul zilei de miercuri, iar joi l-au ținut și pe cel mic acasă. Cadrele didactice care au intrat în clasa cu pricina sunt și ele în carantină vreme de două săptămâni.

Potrivit directorului DSP Teleorman, Stelian Cristea, este incert dacă părinții copilului aveau simptome și totuși au trimis copilul la ore, susținând că DSP nu face decât anchete epidemiologice, fundamentate pe declarații. Tot el ne-a confirmat închiderea clasei respective și trimiterea în carantină la domiciliu a unei învățătoare și a doi profesori.

Directorul Școlii „Mihai Viteazul”, Cristea Armeanu, susține că părinții au luat măsuri cât de repede au putut și că, după ce au început să se simtă rău nu l-au mai trimis pe cel mic la școală.

Când au simțit că au probleme și că nu sunt bine, părinții l-au ținut pe copil acasă. Ca măsuri de siguranță pentru restul copiilor s-a făcut igienizare în toată școala, iar învățătoarea și doi profesori vor sta în carantină două săptămâni.„, ne-a declarat Cristea Armeanu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*