liberinteleorman.ro

La meciul cu UPM BC Sirius Tg. Mureș, CSBT Alexandria îi așteaptă pe spectatori cu jucării pentru copiii defavorizați

18 decembrie 2017

Monica Vasilescu

Pe 23 decembrie, echipa CSBT Alexandria va disputa un meci important din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Având în vedere că suntem în preajma sărbătorilor de Crăciun, fetele vor face și acest meci cu scop umanitar, invitându-i alături pe toți aceia care vor și se pot implica în acțiune. Meciul de baschet cu echipa UPM BC Sirius Tg. Mureș va avea loc la Sala Polivalentă din Alexandria, începând cu ora 18.00. Cei care vor participa la acest eveniment sunt așteptați cu jucării (în stare bună) pentru copiii defavorizați.

”Pentru că jucăm în ajunul Crăciunului, sâmbătă 23.12.2017, ora 18, cu BC Sirius Târgu Mureș, la Sala Polivalentă din Alexandria, ne-am gândit că este momentul să facem o bucurie unor copii pentru care Moș Crăciun reprezintă doar o poveste, îl așteaptă, dar nu se regăsesc pe traseul lui! De aceea, conducerea clubului și jucătoarele au luat hotărârea ca biletul de intrare la acest joc să fie o jucărie! Cele de pluș vor fi aruncate pe teren la sfârșitul jocului, celelalte vor fi colectate în foaierul Sălii Polivalente! Iar în data de 24.12.2017 vor fi distribuite în satele teleormănene! Vă așteptăm în număr cât mai mare!” – a anunțat conducerea CSBT.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Luați porci de la Dragnea! Și-a extins vânzările la Dăbuleni

Următorul articol

Judecătorii din Alexandria s-au alăturat protestului magistraților

Cele mai recente articole de Actualitate