La finele lunii aprilie vor fi date în folosinţă cele 55 de ANL-uri din zona PECO

în Actualitatea politică

ANLCarmen Dumitrescu

Aşa cum ştim, municipalitatea a bifat, printre proiectele importante de infrastructură din Alexandria, şi construcţia a 55 de apartamente ANL în zona PECO. Însă, venirea sezonului rece a îngreunat, probabil, lucrările şi astfel finalizarea întregului ansamblu rezidenţial se va prelungi până în luna aprilie a acestui an.

Potrivit unui comunicat oficial, transmis de Primăria Alexandria, discuţiile purtate pe 15 ianuarie la sediul Agenţiei Naţionale de Locuinţe au dus la concluzia că noul termen asumat de părţi pentru finalizarea lucrărilor aferente celor 55 apartamente  din zona PECO este finalul lunii aprilie a acestui an. Ca atare, beneficiarii respectivelor locuinţe au acum şi un orizont de aşteptare cert, dat fiind că despre finalizarea ansambului rezidenţial se discută încă din luna septembrie a anului precedent.

 

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*