liberinteleorman.ro

La centrul de carantină din Zimnicea s-a făcut curățenie: „În urma articolului din ziar au dezinfectat, au schimbat mâncarea și am făcut și noi duș!”

Advertisement

În urma articolului publicat ieri în ziarul Liber în Teleorman, care arăta condițiile de coșmar în care erau cazați teleormănenii întorși din Italia, la centrul de carantină din Zimnicea s-au remediat lucrurile. Oamenii care stau acolo sub supraveghere ne-au scris că reportajul a făcut cu adevărat diferența și că astăzi lucrurile arată total altfel: „Mulțumim din suflet pentru reportaj, pentru că a avut cu adevărat efect. Articolul a scos din birou chiar și un subsecretar de stat din Ministerul Sănătății, dar și pe doamna director de aici. Au făcut curățenie, au schimbat mâncarea, acum avem hrană comestibilă, au dezinfectat și, cel mai important, am făcut și noi duș.”

Acestea sunt cuvintele uneia dintre persoanele care sunt acum suspecte de infectare cu noul virus, astfel că trebuie să stea în carantină în tabăra școlară din Zimnicea. Oamenii spun că acum sunt condiții decente și că autoritățile au acționat rapid pentru îmbunătățirea situației. Totuși, n-ar trebui ca aceste lucruri normale să se întâmple după ce scrie presa despre ele, deși, trebuie s-o recunoaștem, e o bucurie să constatăm că efortul nostru generează acțiuni pozitive în comunitate.

Citiți aici reportajul privitor la condițiile de cazare din carantină la Zimnicea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

S-au închis punctele de frontieră cu Bulgaria de la Zimnicea și Turnu Măgurele

Următorul articol

Pîrvulescu, suspect de infestare cu COVID-19, intră în auto-izolare, iar interacțiunile electorale sunt sistate

Cele mai recente articole de Actualitatea politică