Klaus Iohannis vine în Teleorman să numere primarii

în Actualitatea politică

Klaus-Iohannis

Candidatul PNL-PDL pentru funcția de președinte al României, Klaus Iohannis, face turul organizațiilor județene, cu gândul de a convinge aleșii să nu părăsească partidul. Periplul vine în urma Ordonanței de Urgență prin care președinții de consilii județene, primarii și consilierii au posibilitatea de a opta, în termen de 45 de zile, pentru un alt partid.

Conform unor surse, la Teleorman, Iohannis va poposi marți și va sta de vorbă cu aleșii pe listele PNL și PDL, care au format recent Alianța Creștin-Liberală. Liderul politic nu va veni singur la întâlnirea cu Marin Almăjanu, Teodor Nițulescu și cei 225 de reprezentanți ai încrengăturii de partide, ci îl va avea alături pe Vasile Blaga și alți membri de vază ai ACL.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".