liberinteleorman.ro

“Justiţiarul”, de Carmen Dumitrescu, la târgul de carte Gaudeamus

25 noiembrie 2014

Monica Vasilescu

justitiarul Carmen

Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, ajuns anul acesta la cea de-a XXI-a ediţie, s-a desfăşurat, la Bucureşti, în Pavilionul Central Romexpo. În perioada 19 – 23 noiembrie 2014, mii de români au trecut pragul locului în care te pierzi sau, dimpotrivă, te regăseşti, între la fel de multe volume.

Pe agenda extrem de bogată a târgului Gaudeamus – carte de învăţătură s-au aflat diverse evenimente culturale, lansări de carte, proiecţii de film, conferinţe sau concerte. La târg, acolo unde se produce o mișcare estetică de nedescris, nu s-au întâlnit doar cărțile și cititorii, ci și autorii, care au legat prietenii, au stabilit colaborări, şi-au deschis porți etc.

Printre cărţile de la Gaudeamus, pe care le poţi cuprinde în totalitate în multe zile de răsfoit, s-a regăsit şi “Justiţiarul”-mic tratat anti-trădare, carte semnată Carmen Dumitrescu. Apărut la Editura Neverland, parte a Grupului Editorial Universul Juridic, volumul conţine o poveste în care se îmbină sadismul, iubirea şi ura, iar autoarea l-a făurit în ideea de a vedea dreptatea prin intermediul primei arme avute la îndemână: cuvântul scris.

Dacă nu aţi mai citit în ultimul timp o carte care să vă ţină cu sufletul la gură, iar când ajunge la final să vă pară rău că s-a terminat, puneţi mâna pe “Justiţiarul”, o scriere ce merită investiţia, fiindcă promite şi duce la îndeplinire o lectură interesantă şi captivantă, de la primul până la ultimul cuvânt.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

 1. da, intr-adevar sa scriem , dar sa nu invartim vorba in borcan doar de amorul scrisului…gandesc ca scriem :argumentat , motivate si verificat…ceea ce nu intalnim la acesta duduita autointitulata „justitiarul”…hai sa avem rezon!!! nu asa se face scrierea vorbelor…asta este un dilettantism grosolan si o agresiune din partea fatucii astia!!

 2. Delia, pun pariu ca nici nu ai citit cartea
  Delia, in loc sa dai comentarii autiste p enet, mai bine iti verifici barbatul de latei,
  delia, retrag ce am spus ultima data, nu are, ca nu ar avea de la cine sa-i ia, ca nimeni nu se uita la el, doar tu.

  delia, mama ta a citit vreodata o carte?

 3. delia, alias scristi sanda ^ elisei virgil (ca amandoi ganditi la fel, simtiti la fel, si mergeti inpreunati ca un cuplu de…).

  daca te mananca tastatura, stai baiatule in casa, internwtul permite scursurilor ca voi sa opinati public.
  hai, inapoi la doza de haloperidol

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Portret de fotbalistă: Patricia Jderu

Următorul articol

Scrisoarea lui Ion Izină către cititori

Cele mai recente articole de Actualitate