liberinteleorman.ro

Jurnaliști din întreaga țară, așteptați la dialog în cadrul Burselor Europene

În fiecare an, Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează, sub titulatura Bursele Europene, o serie de întâlniri cu jurnaliști și bloggeri de la nivel local și regional. Scopul este asigurarea unei înțelegeri depline a priorităților de comunicare ale Comisiei Europene, astfel că la întâlniri participă șeful Reprezentanței și echipa de presă, dar și vorbitori din rândul specialiștilor în domeniul afacerilor europene. Orice jurnalist, blogger sau freelancer interesat de politicile europene și de modul în care politica europeană poate schimba în bine viața comunităților locale se poate înscrie în acest program, care se va derula pe tot parcursul lunii aprilie a anului 2020.

Programul constă în trei seminarii pe teme europene, dar și în experiența unui networking cu experți și jurnaliști, care pot afla unii de la alții modalități de a schimba comunitățile din care fac parte, prin informarea corectă a oamenilor. De asemenea, în cadrul programului sunt incluse și vizite de informare la instituțiile europene.

Seminariile se vor desfășura, așa cum am menționat, în luna aprilie, în orașele: Galați (3-5 aprilie 2020), Craiova (10-12 aprilie 2020) și Oradea (24-26 aprilie 2020).

Doritorii pot trimite un e-mail cu CV-ul și o scrisoare de intenție, care să includă și domeniile de politică europeană relevante pentru jurnalist până la data de 15 martie 2020, pe adresa: [email protected], cu o copie la adresa: [email protected].  În linia de subiect se va menționa: Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2020. 

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ALEXANDRIA: Creșele, ștrandul, cinematograful și cabinetele medicale școlare își suspendă activitatea

Următorul articol

Personalul din Spitalul de Urgență din Alexandria se plânge: „Noi nu avem nici măcar o mască să ne protejăm!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică